Kogus: neljale
Koostisosad
2 dl Brie juust (kuubikuteks tükeldatud)
170 g Spagetid
250 g Poolitatud kirsstomatid
1 küüs Küüslauk (hakitud)
1 sl Hakitud rohelisi ürte (basiilik, tüümian, pune)
2 sl Oliiviõli
0.5 sl Palsamiäädikas
Sool (pasta keetmiseks)
Must pipar
4 sl Parmesan
Valmistamine
Sega esmalt kausis juustukuubikud, küüslauk, ürdipasta, oliiviõli, sool, pipar ja balsamiäädikas. Jäta maitsestuma. Niikaua keeda soolaga maitsestatud vees pasta. Võid keeduvette lisada ka sortsu toiduõli - mina olen harjunud alati nii tegema, sest mulle tundub, et siis pasta jääb hiljem vähem tükki. Keeda vastavalt pakil kirjas olevale keeduajale al dente. Nõruta pasta minimaalselt - hea on, kui ta jääb üsna märg. Ning sega ettevalmistatud lisanditega. Serveeri, puista peale parmesani ja söö kohe!
Kommentaarid (0)