Gluteenivabad retseptid

Kreveti-avokaadosalat 

Lia Virkus, 11. aprill 2016, 03:31
Kreveti-avokaadosalatFoto: Jaan Heinmaa
Selle hõrgu ja efektse salati võiks serveerida igale külalisele eraldi oma avokaadopoolikus. Avokaadod peaksid olema meeldivalt küpsed, et nende sisu oleks võimalik lusikaga otse vilja seest süüa.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
250 g Krevetid
2 spl Hakitud till
2 spl Magusterav tšillikaste
Sool
1 dl Majonees
SERVEERIMISEKS
2 tk Avokaado
1 spl Värskelt pressitud sidrunimahl

Valmistamine
1. Poolita avokaadod ja eralda kivid. Õõnesta osa paksemast viljalihast välja ja tükelda kuubikuteks. Piserda avokaadopoolikud üle sidrunimahlaga, et need ei tumeneks.
2. Sega krevetid, till ja tükeldatud avokaadod majoneesi ja tšillikastmega, maitsesta vähese soolaga. Tõsta krevetisegu vahetult enne serveerimist avokaadopoolikutesse ja kaunista tillioksaga. Naudi kohe.