Kinoakotletid peedi ja spinatiga
Koostisosad
1 dl Kinoa
2.5 dl Vesi
300 g Keedetud ja riivitud peet
200 g Hakitud spinat
2 tk Muna
50 g Riivitud parmesan
2 tk Hakitud rohelise sibula vars
2 tk Pressitud ja peeneks hakitud küüslauguküüs
KASTE
1.5 dl Paksem maitsestamata jogurt
0.25 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivtud koor
2 spl Hakitud maitseroheline (till, petersell, murulauk)
Sool
Suhkur
Valmistamine
u 25 tk
1. Loputa kinoa sõelal kuuma vee all, pane veega potti ja keeda u 5 minutit. Seejärel keera kuumus maha ja lase 10 minutit kaane all tõmmata. Maitsesta soolaga ja sega läbi. Jahuta.
2. Sega kokku kotlettide koostisained, maitsesta soola ja pipraga.
3. Vormi käte vahel väikesed kotletid ja prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt paar minutit. Tõsta ahjupannile ning küpseta 180 kraadi juures 7–10 minutit.
4. Sega kokku kaste ja serveeri koos soojade kotlettidega
Kommentaarid (0)