Munad heeringatartarigaFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
21. märts 2016, 04:39

Munad heeringatartariga

Isuäratav vaagnatäis salatipadjal mune koos maitseka heeringatartariga on sobilik roog lihavõttepühade hommikulauale, aga ka igal muul ajal maitsvaks hommikusöögiks.

Koostisosad
6 tk Keedetud muna
1 peotäis Beebispinat
1 tk Punane sibul
2 spl Kapparid
10 tk Minikurk
TARTAR
200 g Õrnsoolaheeringas
1 tk Väike punane sibul
2 spl Kapparid
1 dl Mädarõikamajonees
1 peotäis Hakitud till
4 tk Marineeritud kurk

Valmistamine
1. Tartari jaoks tükelda heeringas, kurgid, till ja sibul. Sega kapparite ja majoneesiga. Tõsta kausikesse.
2. Pese spinatilehed ja laota vaagnale, samuti õhukesteks ratasteks lõigatud sibul, kapparid ja minikurgid, kõige peale pooleks lõigatud munad. Naudi kohe.