Gluteenivabad retseptid

Vürtsikad falafelid ehk kikerhernekotletid 

Pille Enden, 14. märts 2016, 05:12
Vürtsikad falafelid ehk kikerhernekotletid Jaan Heinmaa
Kikerherneid on läbi aegade hinnatud nende suure valgusisalduse poolest, seetõttu on need eriti vajalikud ka paastuajal.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 spl Õli
2 tk Sibul
4 tk Küüslauguküüs
800 g Konserveeritud kikerherned
2 tl Jahvatatud köömned
2 tl Jahvatatud koriander
Petersellilehed
2 tk Muna

Valmistamine
1. Kuumuta hakitud sibul ja küüslauk pannil õlis nõrgal kuumusel u 5 minuti jooksul pehmeks.
2. Pane kaussi nõrutatud kikerherned ja vürtsid ning tambi pudruks. Sega hulka sibul ja küüslauk ning hakitud petersell, maitsesta soola ja pipraga.
3. Lisa munad ja sega tainaks. Vormi 12 palli ja vajuta pätsiks. Prae õlis 3 minutit kummaltki poolt kuldpruuniks.
4. Serveeri kuskussi, pitaleiva või salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee