Ricottaga täidetud pipradFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
14. märts 2016, 06:08

Ricottaga täidetud piprad

Pehmeks röstitud magus pipar kreemise täidisega on mõnus suutäis eelroaks või kergeks eineks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
20 minutit + 15 minutit ahjus

Koostisosad
4 tk Punane pipar
400 g Ricotta
1 tk Muna
Petersell
Sool
2 tk Muna
1 dl Õli

Valmistamine
1. Rösti pipraid 15 minutit 225-kraadises ahjus, tõsta kaussi, kata fooliumiga ja lase jahtuda. Eemalda pipardelt kest ja lõika keskelt pooleks.
2. Sega ricotta muna ja hakitud peterselliga, maitsesta soolaga. Tõsta igasse piprasse 2–3 sl ricottat ja suru tihedalt kokku. Klopi lahti muna, maitsesta soolaga.
3. Kasta piprad esmalt munasse ja prae pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.