Gluteenivabad retseptid

Ricottaga täidetud piprad 

Pille Enden, 14. märts 2016, 06:08
Ricottaga täidetud pipradFoto: Jaan Heinmaa
Pehmeks röstitud magus pipar kreemise täidisega on mõnus suutäis eelroaks või kergeks eineks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
20 minutit + 15 minutit ahjus

Koostisosad
4 tk Punane pipar
400 g Ricotta
1 tk Muna
Petersell
Sool
2 tk Muna
1 dl Õli

Valmistamine
1. Rösti pipraid 15 minutit 225-kraadises ahjus, tõsta kaussi, kata fooliumiga ja lase jahtuda. Eemalda pipardelt kest ja lõika keskelt pooleks.
2. Sega ricotta muna ja hakitud peterselliga, maitsesta soolaga. Tõsta igasse piprasse 2–3 sl ricottat ja suru tihedalt kokku. Klopi lahti muna, maitsesta soolaga.
3. Kasta piprad esmalt munasse ja prae pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee