Mozzarella’ga täidetud lihapallid
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 pott Värske piparmünt
500 g Seguhakkliha
1 tl Santa Maria kivisool veskis
150 g Mozzarella-kirsid
KASTE
500 g Purustatud tomatid
1 dl Kanapuljong
1 tl Santa Maria pune
1 tk Purustatud küüslauguküüs
Valmistamine
1. Haki suurem osa piparmündist kergelt läbi – jäta mõned lehed kaunistamiseks.
2. Sega omavahel hakkliha, sool, tšilli ja hakitud piparmünt. Vormi hakklihast mozzarellakirsside ümber pallid ja küpseta 225-kraadises ahjus 5 minutit, kuni liha on kergelt pruunistunud. Seejärel vähenda kuumus 150 kraadini.
3. Kuumuta kastmekomponente potis ja lisa kaste lihapallidele. Küpseta veel 10–15 minutit. Kaunista mündilehtedega ning serveeri koos keedetud riisi ja küüslauguga praetud spinatiga.
Kommentaarid (0)