Mozzarella’ga täidetud lihapallid
Gluteenivabad retseptid
14. märts 2016, 05:46

Mozzarella’ga täidetud lihapallid

Suitsus kuivatatud ja jahvatatud Mehhiko jalapeno sobib mozzarella ja hakklihaga kenasti. Maitsekas tomatikastmes on need lihapallid lihtsalt imehead!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 pott Värske piparmünt
500 g Seguhakkliha
1 tl Santa Maria kivisool veskis
150 g Mozzarella-kirsid
KASTE
500 g Purustatud tomatid
1 dl Kanapuljong
1 tl Santa Maria pune
1 tk Purustatud küüslauguküüs

Valmistamine
1. Haki suurem osa piparmündist kergelt läbi – jäta mõned lehed kaunistamiseks.
2. Sega omavahel hakkliha, sool, tšilli ja hakitud piparmünt. Vormi hakklihast mozzarellakirsside ümber pallid ja küpseta 225-kraadises ahjus 5 minutit, kuni liha on kergelt pruunistunud. Seejärel vähenda kuumus 150 kraadini.
3. Kuumuta kastmekomponente potis ja lisa kaste lihapallidele. Küpseta veel 10–15 minutit. Kaunista mündilehtedega ning serveeri koos keedetud riisi ja küüslauguga praetud spinatiga.