Kohupiima-mangokreem beseegaFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
7. märts 2016, 05:29

Kohupiima-mangokreem beseega

Kui pasha on tegemata jäänud, sobib lihavõttelauale ka selline kiirelt valmiv magustoit. Värske mango asemel võid seda kausimagustoitu teha ka mõne muu meelepärase puuvilja või hoopis kompotiga. Lao maius kokku vahetult enne serveerimist, et besee ei muutuks pehmeks.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Kohupiim
300 g Vanillipuding
3 spl Suhkur
1 tk Mango
100 g Väikesed beseed

Valmistamine
1. Koori mango ja tükelda viljaliha. Sega vanillipuding kohupiima hulka, maitsesta suhkruga ja sega hulka mangotükid.
2. Pane kausi põhja beseetükid ja tõsta peale kiht kohupiima. Lao kihte nii palju, kuniks aineid jätkub. Serveeri kohe