Paprika, päikesekuivatatud tomati ja spinati frittata
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Sibul, peeneks hakituna
2 tk Küüslauguküüs, peeneks hakituna
2 tk Röstitud paprika, tükeldatuna (võid kasutada ka konserveeritud)
6 tk Päikesekuivatatud tomat, tükeldatuna
1 tl Paprikapulber
2 peotäis Värske spinat
6 tk Muna, lahtiklopituna
Sool
Must pipar
Oliiviõli
150 g Soovi korral chorizo
Valmistamine
1. Kuumuta õli pannil keskmisel kuumusel ja hauta sibulat mõned minutid madalal kuumusel. Lisa küüslauk ja hauta veel mõni minut. Lisa päikesekuivatatud tomatid ja röstitud paprika koos paprikapulbriga. Kui kasutad chorizo’t, lisa ka see.
2. Hauta kõike koos veidi aega. Lisa siis spinat ja kuumuta, kuni spinat on pehmenenud. Lisa munad ja sega kõik läbi. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Küpseta eelkuumutatud ahjus grillielemendi all, kuni frittata pealispind on kaunilt kuldpruun. Selleks kulub vaid mõni minut. Lase veidi taheneda.
4. Frittata’t võib serveerida ka toatemperatuuril ning suupärasteks tükkideks lõigatuna koos salatiga või suupistelaua ühe komponendina.
Kommentaarid (0)