Üleküpsetatud veisesaba
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 tk Veisesaba (lülidest lahti lõigatud)
400 g Purustatud tomatid
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
1 tl Sool
0.5 tl Purustatud pipar
2 spl Suhkur
2 spl Õli
Valmistamine
1. Keeda veisesabasid soolaga maitsestatud vees, kuni need muutuvad pehmeks ja on näha, et liha hakkab luude küljest lahti lööma.
2. Pane purustatud tomatid, väiksemaks lõigatud sibul ja küüslauk kannu ning töötle saumikseriga ühtlaseks püreeks. Lisa maitseained ning õli ja mikserda veel korra.
3. Lao sabatükid ahjuvormi ning tõsta igaühe peale tomatipüreed.
4. Küpseta sabatükke 200kraadises eelkuumutatud ahjus 10–15 minutit. Lase veerand tundi jahtuda
ning asu maiustama.
Kommentaarid (0)