Köögiviljaraguu riisiga
Kogus: viiele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
2 tk Baklažaan
3 tk Paprika
3 tk Tomat
1 tk Sibul
50 g Pruun riis
5 tk Küüslauguküüs
0.5 dl Taimeõli (sobib ka oliiviõli)
10 dl Puljong või vesi
Sool
Valmistamine
1. Lõika baklažaanid, paprikad ja sibul rõngasteks ning tomatid suurteks sektoriteks. Lao aedviljad kihtidena malmpotti, maitsesta iga kihti soolaga.
2. Viimaseks kihiks pane pestud riis ja torka sinna sisse ka puhastatud küüslauguküüned. Vala üle õliga ning lisa puljongit, nii et kõik oleks kaetud.
3. Hauta ahjus või pliidil kaane all mõõdukal kuumusel kuni riisi valmimiseni (u 30 minutit). Ära sega. Enne serveerimist eemalda küüslauk.
Kommentaarid (0)