Soolaoad sibula, tšilli ja mündigaFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
8. veebruar 2016, 05:51

Soolaoad sibula, tšilli ja mündiga

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
35–45 minutit + leota ube üleöö

Koostisosad
250 g Põldoad
Sool
0.5 dl Oliiviõli
2 spl Valge veini äädikas
1 tk Punane sibul
1 tk Punane tšillikaun
Mündilehed

Valmistamine
1. Leota ube vees üleöö, kalla vesi ära.
2. Pane oad potti, lisa nii palju soola, et vesi on tugevalt soolane. Keeda 30–40 minutit, kuni oad on pehmed. Nõruta ja jahuta.
3. Sega oliiviõli ja äädikas, nirista ubadele. Sega hulka hakitud sibul ja tšilli ning mündilehed.