Hommikusöögi retseptid

Hommikuomlett juustu ja rohelise sibulaga 

Tuuli Mathisen, 15. veebruar 2016, 05:51
Hommikuomlett juustu ja rohelise sibulaga Tuuli Mathisen
Omletiga on sama lugu nagu munapudruga. Kõik peavad seda vaga lihtsaks toiduks, kuid samas suudavad vahesed valmistada perfektset omletti. Taas kord maaravad onnestumise ara vaikesed nipid, mida voiks omletti valmistades jargida. Igauks saab omletti valmistada just endale meeleparaste lisanditega. Siin on n-ö baasretsept, mis peaks andma tulemuseks mahlase sisu ja krobeda valiskihiga vaga maitsva omleti.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Suur muna
Sool
Jahvatatud must pipar
1 spl Või
30 g Cheddari juust riivituna
Hakitud roheline sibul

Valmistamine
1. Löö munad kaussi, lisa veidi soola ja klopi kahvliga ühtlaseks.  Kuumuta pann madalal kuumusel ja sulata või.
2. Kui või on sulanud ja kergelt mullitab, kalla pannile muna. Lase veidi aega küpseda ning hakka siis küpsenud ja kalgendunud munamassi spaatliga alt panni põhjalt kergelt üles tõmbama, et küpsemata muna valguks pannipõhjale. Vahepeal võid omletti äärtest lahti tõmmata, et see pannil vabalt liiguks.

3. Kui omlett on pealt pooleldi küpsenud, lisa riivitud juust ja hakitud roheline sibul. Tõsta omleti üks pool teise peale ja serveeri kohe. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee