Kiudainerikkad toidud

Mahlane karask ricotta’ga 

Tuuli Mathisen, 10. veebruar 2016, 06:43
Mahlane karask ricotta’gaFoto: Tuuli Mathisen
Võrreldes leivaga on karaskit imelihtne valmistada. Sega ained kokku, küpseta valmis ning soojast karaskist või või meega võib saada sinu iganädalane mõnus harjumus

Kogus: seitsmele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
125 g Ricotta-kohupiim
2 dl Hapupiim
1 tk Muna
0.5 tl Sool
1 spl Mesi
2 tl Sulatatud või
2.5 dl Odrajahu
1 tl Sooda
1 dl Grahamjahu

Valmistamine
1. Sega kohupiim, keefir, munad, sool ja mesi. Lisa sulatatud või. Sega omavahel jahud ja sooda. Ühenda kuivained ja kohupiimasegu ning sega tainas ühtlaseks.
2. Kalla võiga määritud või küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi ning küpseta 200 kraadi juures 30–40 minutit. Karask maitseb kõige paremini samal päeval. Säilita jahedas ja õhukindlalt kaetuna.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee