Gluteenivabad retseptid

Kapsa-paprika toorsalat 

Lia Virkus, 1. veebruar 2016, 03:02
Kapsa-paprika toorsalatFoto: Jaan Heinmaa
Seda salatit saab teha aasta ringi ja seepärast see nii hea ongi.

Koostisosad
1 kg Hakitud peakapsas
200 g Riivitud porgand
1 tk Ribadeks tükeldatud punane paprika
1 tk Ribadeks tükeldatud kollane paprika
200 g Õhukeselt viilutatud sibul
0.75 dl Suhkur
1 spl Jäme meresool
1 dl Toiduõli
2 spl Äädikas 30%
0.75 dl Külm vesi

Valmistamine
1. Sega kõik ained suures potis hästi läbi ja jäta 24 tunniks jahedasse seisma.
2. Sega paar korda. Naudi kohe või pane purkidesse-kaussidesse. Säilib jahedas paar kuud (külmikus või keldris).