Vürtsikas kapsasalat Korea porgandigaFoto: Jaan Heinmaa
Lia Virkus 1. veebruar 2016 05:22
Teen seda kapsasalatit oma perele õhtuti liha-kala kõrvale, selle saab kiirelt valmis, vaid kapsa hakkimine võtab väheke aega-vaeva. Vahel valmistan seda mädarõikamajoneesiga, vahel õlikastmega. Korea porgandisalat on juba vajalikult maitsestatud.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Värske kapsas
300 g Korea porgandisalat
Hakitud lehtpetersell
Kaunistuseks seesamiseemned
MAJONEESIKASTE
290 g Mädarõikamajonees
1 spl Mädarõigas
Sool soovi korral
OLIIVIÕLIKASTE
3 spl Külmpressitud oliiviõli
2 spl Värskelt pressitud sidruni mahl
Sool

Valmistamine
Haki kapsas, sega ülejäänud ainetega. Kastmeks vali kas majoneesi- või õlikaste.