Kanapada porgandi ja õunaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Naturaalne või meelepärases marinaadis broilerifilee
3 tk Keskmine porgand
4 tk Hapu õun
1 tk Suur sibul
1 dl Vesi
0.5 tl Jahvatatud ingver
1 tl Sidrunipipar
Vajadusel sool
1 peotäis Värskelt hakitud petersell
2 spl Sojakaste, gluteenivaba
Valmistamine
1. Koori porgandid ja õunad. Viiluta porgandid juurvilja koorijaga õhukesteks liistakuteks, lõika õunad aksemateks viiludeks ja tükelda sibul.
2. Pruunista kanatükid pannil kergelt läbi, lisa porgandiliistakud ja küpseta neid umbes 5 minutit. Lisa õunatükid ja hakitud sibul, vesi, sojakaste ja maitseained. Soola lisamisega ole ettevaatlik, sest nii sojakaste kui ka sidrunipipar on juba piisa valt soolased.
3. Jäta pajatoit nõrgal kuumusel 15 minutiks kaane alla hauduma. Kui soovid vedelamat kastet, kalla juurde törtsuke vett.
4. Pisut hakitud maitserohelist lisab nii värsket maitset kui ka värvi. Paku pada koos riisi või kuumade keedukartulitega.
Kommentaarid (0)