Linnuliha retseptid

Pasta-kanasupp 

Pille Enden, 18. jaanuar 2016, 03:20
Pasta-kanasupp Jaan Heinmaa
Sametises supis saad kasutada mistahes (juustu)täidisega pastat. Maitsekama tulemuse annab suitsuvõi grillkanaliha, aga sobib ka keedetud või praetud.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g Maitsestamata toorjuust
75 g Või
2 tk Küüslauguküüs
2 dl Kohvikoor
1 dl Päikesekuivatatud tomatid
250 g Juustuga täidetud pasta (tortelliinid, ravioolid vms)
1 l Kanapuljong
200 g Suitsu- või grillkana
100 g Beebispinat
Cayenne'i pipar
Riivitud muskaatpähkel
Sool
Riivitud parmesan

Valmistamine
1. Kuumuta pannil või, lisa toorjuust ja kuumuta, kuni see ära sulab. Lisa päikesekuivatatud tomatid, purustatud küüslauk ja kohvikoor ning keeda 2–3 minutit, et kaste pisut pakseneks.
2. Samal ajal keeda pasta (vastavalt pakendil olevale juhendile) ja nõruta.
3. Sega kastrulis puljong ja kaste. Lisa tükeldatud kana ja kuumuta keemiseni. Alanda kuumust ja hauta 5 minutit. Lisa pasta ja väiksemaks rebitud spinatilehed. Hauta veel 1–2 minutit.
4. Maitsesta soola, muskaadi ja Cayenne’i pipraga. Serveeri riivitud parmesaniga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee