Koostisosad
500 g Hakkliha
2 tk Keskmine toores peet
1 tk Keskmine sibul
1 tk Muna
1 dl Seesamiseemned
1.5 tl Sool
2 tl Vahemere ürdisegu
Purustatud must pipar
Valmistamine
u 30tk
1. Koori peedid ja puhasta sibul. Riivi köögiviljad peene riiviga ja sega hakkliha hulka. Lisa ka üle jäänud koostisosad ja sega kätega ühtlaseks tainaks.
2. Vormi märgade kätega meelepärase suurusega pallikesed ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi või plaadile. Küpseta 225kraadises ahjus 15–20 minutit.
3. Serveeri kuumi lihapalle koos keedetud kartulite, riisi või ahjus küpsenud frii kartulitega. Kastmeks sobib kõrvale maitsestamata jogurt, kuhu lisa veidi sidrunimahla, soola ja meelepäraseid ürte.
Kommentaarid (0)