Gluteenivabad retseptid

Chipotle-tšilli, peedi ja granaatõunaseemnetega veiselihakotletid 

Merrit Kiho, 11. jaanuar 2016, 06:29
Chipotle-tšilli, peedi ja granaatõunaseemnetega veisekotletid
Granaatõunaseemned jäävad säravpunaseks ka kotletis ja chipotletšilli annab omalt poolt mõnusa suitsuse maitse.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
400 g Hakkliha
100 g Toores peet
3 tk Küüslauguküüs
0.5 tk Pisem granaatõun
1 tk Muna
0.5 spl Santa Maria chipotle-tšillit
Must pipar
Kivisool

Valmistamine
1. Riivi peene riivipoolega peet ja küüslauk, sega hakklihaga, lisa granaatõuna seemned, muna, tšilli, sool ja pipar. Sega hästi läbi.
2. Vormi 4–6 kotletti, pane need alusele ja hoia pool tundi külmkapis.
3. Pruunista kotlette pannil oliiviõlis mõlemalt poolt paar-kolm minutit ning aseta siis 180-kraadisesse ahju 20 minutiks küpsema.