Õuna-kaalikasalatFoto: Daisy Lappard
Gluteenivabad retseptid
4. jaanuar 2016, 04:14

Õuna-kaalikasalat

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
250 g Kaalikas
1 tk Hapukas õun
1 spl Mesi
2 spl Õli
2 spl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
Tüümian

Valmistamine
1. Riivi kaalikas ja õun jämeda riiviga.
2. Sega kloppides kastmeks mesi, sidrunimahl ja õli. Maitsesta kaste soola ja pipraga.
3. Sega kaste salati hulka ja lisa juurde hakitud tüümian.
HEA TEADA!
Toorsalatitest sobib õunaga hästi kokku ka porgand, kapsas ja naeris. Kui valmistad suurema koguse salatit ja riivitud õun jääb kastet ootama, piserda õunad sidrunimahlaga üle, et need tumedaks ei värvuks.