Kiire supp jäneselihagaFoto: Daisy Lappard
Gluteenivabad retseptid
4. jaanuar 2016, 02:25

Kiire supp jäneselihaga

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Jäneseliha, soovitavalt rümba keskmisest osast
Till
1 tk Küüslauguküüs
Või
50 g Nuudlid
800 ml Puljong

Valmistamine
1. Haki küüslauk ja sibul peeneks ning kuumuta potipõhjas või sees läbi.
2. Vala juurde puljong ja lase keema tõusta.
3. Lisa nuudlid ja keeda, kuni nuudlid on peaaegu pehmed.
4. Viimasena lisa eelnevalt küpsetatud jäneseliha.
HEA TEADA!
Kui ahjupraadi tehes tekkis ohtralt praeleent võid selle ära kurnata ja supipõhjale lisada. Supi hulka võid lisada ka porgandi- ja selleriribasid ning maitsestamisel kasutada aasiapäraseid kastmeid.