Gluteenivabad retseptid

Caesari salat jäneselihaga 

Angelica Udeküll, 4. jaanuar 2016, 05:24
Caesari salat jäneselihagaFoto: Daisy Lappard

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Jäneseliha, soovitavalt rümba ülemisest osast
1 tk Väike Rooma salati pea
1 tk Hurmaa
0.5 tk Punane sibul
3 spl Caesari salatikaste
Parmesanilaastud

Valmistamine

1. Salatis kasutamiseks tõsta kõrvale jäneserümba ülemise osa liha, ribasta, kui see on jahtunud.

2. Rebi salatilehed suupäraseks ja sega kastmega läbi. Tõsta taldriku põhja.

3. Viiluta hurmaa ja sibul, lisa salatilehtedele.

4. Lisa kõige peale liharibad ja juustulaastud.

HEA TEADA!
Rooma salatit kasutatakse traditsioonilise Caesari salati koostises, aga sama hästi võid kasutada ka mõnda muud salatisorti, nt Frillice või jääsalatit. Salatisse võid lisada ka granaatõunaseemneid, mangot, tomatit jm.