Peedi-odravorm kitsejuustuga
Kogus: seitsmele
Valmistusaeg: üle 60 min
1 tund + 35–40 minutit ahjus
Koostisosad
500 g Riivitud keedetud peet
500 g Lambasooles grillvorstid
150 g Kitsejuust
1 dl Odrakruubid
2 dl Kohvikoor
1 tk Sibul
2 tl Kuivatatud tüümian
0.5 tl Must pipar
1 tl Sool
0.5 sl Või
Valmistamine
1. Pese odrakruubid kuuma veega, keeda peaaegu pehmeks (25–30 minutit) ja nõruta.
2. Prae hakitud sibul võis klaasjaks, sega riivitud peedi ja kruupidega. Pruunista vorstid, lõika tükkideks ning sega peedikruubimassiga.
3. Maitsesta soola, pipra ja tüümianiga. Määri suur ahjuvorm võiga ja tõsta segu vormi. Lõika kitsejuust viiludeks ja laota pinnale. Vala koor peale.
4. Küpseta 175kraadises ahjus 35–40 minutit.
Kommentaarid (0)