Kadakane hapukapsasFoto: Daisy Lappard
Gluteenivabad retseptid
21. detsember 2015, 05:28

Kadakane hapukapsas koorega

Kogus: kuuele

Koostisosad
600 g Hapukapsas
2 cl Džinn
1 dl Kadakasiirup
6 tk Kadakamari
1 tk Rosmariinioks
1 dl Rõõsk koor 35%
Tüümian ja petersell

Valmistamine
1. Pane potti kõik komponendid, v.a rõõsk koor, ja hauta kapsast paar tundi.
2. Kapsa valmimise lõpufaasis sega hulka rõõsk koor ja kuumuta vähemalt kümme minutit.
3. Serveerides lisa kapsale kas värsket tüümiani või peterselli.
HEA TEADA!
Selline tummine kapsaroog mekib hästi lisandina näiteks tanguvorsti või ahjuprae kõrval. Soovi korral võid potti hapukapsa hulka lisada ka hakitud sibulat. Kadakasiirupi puudumisel võid magustajana lisada mett.