Seemnepaneeringus kalafileed
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tk Suur valge kalafilee (võib olla ka sügavkülmutatud)
1 tk Muna
2 dl Nisu-, rukki-, spelta- või tatrajahu
2 dl Seemnesegu (kõrvitsa-, päevalille- või seesamiseemned)
Praadimiseks külmpressitud oliiviõli või või
TATARI KASTE
2 dl Hapukoor või türgi jogurt
1 dl Mädarõikamaitseline majonees
1 tk Keedetud muna
2 tk Marineeritud kurk
Sidrunipipar
Hakitud till
Valmistamine
1. Lõika kalafilee tükkideks ning maitsesta soola ja valge pipraga.
2. Sega ühes supitaldrikus jahu vähese soolaga. Klopi teises supitaldrikus muna teelusikatäie veega lahti.
3. Kasta kalafileed mõlemalt poolt esmalt munasse ja seejärel jahusse. Viimaks paneeri seemnesegus. Tõsta kuumale pannile ning prae võis või õlis mõlemalt küljelt kuldpruuniks.
4. Haki kastme jaoks keedumunad ja marineeritud kurk. Sega ülejäänud ainetega ja serveeri koos kalapulkadega.
Kommentaarid (0)