Selleri–avokaado toorsupp india pähklitega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
15 minutit + 2 tundi kuni üle öö pähklite leotamiseks
Koostisosad
400 g Varsseller
2 dl India pähklid
1 tk Küüslauguküüs
4 dl Vesi
1 tk Küps avokaado
Meresool
Valmistamine
1. Leota pähkleid paar tundi kuni üle öö vees. Nõruta. Pane kõik koostisained blenderisse ja töötle püreeks. Alusta aeglasemal režiimil ja suurenda kiirust töötlemise käigus. Blenderda suppi mõne aja, nii et see muutub kergelt soojaks.
2. Pane klaaside põhja umbes ¾ dl tükeldatud varssellerit, kalla supp peale ja sega kergelt läbi. Serveeri kohe. Soovi korral võid lisada peale pisut purustatud pipart ja õhukese viilu avokaadot.
Kommentaarid (0)