Gluteenivabad retseptid

Kõrvitsa-astelpajusupp 

Angelica Udeküll, 7. detsember 2015, 06:02
Kõrvitsa-astelpajusupp Foto: Daisy Lappard

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
250 g Kõrvitsa viljaliha
100 g Astelpajumarjad
1 tk Vanillikaun
70 g Suhkur
500 ml Vesi

Valmistamine
1. Tükelda kõrvits väikesteks tükkideks.
2. Pane kõrvitsatükid koos teiste komponentidega keema ja keeda, kuni viljaliha on pehme.
3. Serveeri kas kuumalt või külmalt. Enne serveerimist eemalda vanillikaun.
HEA TEADA!
Serveerimisel võid lisada vahukoort või jäätist. Kui üks kõrvits võib olla väga magus, siis teine märksa maitsetum. Seetõttu sõltub ka lõplik suhkru kogus kõrvitsast, vajadusel suurenda suhkru osakaalu.