Kiire sealihapada penne’ga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Sealiha (nt kaelakarbonaad)
300 g Penne
3 tk Küüslauguküüs
2 tk Paprika
400 g Maitsestatud tomatikaste
1 dl Salsa
2 dl Rõõsk koor 35%
2 spl Hea toiduõli
2 tl Kuivatatud pune
Sool
Valmistamine
1. Keeda penne rohkes soolases vees al dente.
2. Tükelda küüslauk ja paprika(d), kuumuta neid pannil õlis paar minutit ning tõsta suuremasse potti.
3. Tükelda liha ja pruunista pannil, maitsesta soola-pipraga ja tõsta samuti potti. Lisa sinna ka tomatikaste, salsa, koor ja pune või basiilik.
4. Hauta 15–20 minutit ehk kuni liha on pehme. Lisa nõrutatud penne ja sega läbi. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. Söö kohe!
Kommentaarid (0)