Sealiha retseptid

Kiire sealihapada penne’ga 

Lia Virkus, 7. detsember 2015, 05:11
Kiire sealihapada penne’ga Jaan Heinmaa
Sealihapada penne’ga on kiirelt valmiv argiroog, mida söövad meelsasti ka lapsed. Roog tuleks süüa ära samal päeval, sest soojendades kaotab penne oma kena vormi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Sealiha (nt kaelakarbonaad)
300 g Penne
3 tk Küüslauguküüs
2 tk Paprika
400 g Maitsestatud tomatikaste
1 dl Salsa
2 dl Rõõsk koor 35%
2 spl Hea toiduõli
2 tl Kuivatatud pune
Sool

Valmistamine
1. Keeda penne rohkes soolases vees al dente.
2. Tükelda küüslauk ja paprika(d), kuumuta neid pannil õlis paar minutit ning tõsta suuremasse potti.
3. Tükelda liha ja pruunista pannil, maitsesta soola-pipraga ja tõsta samuti potti. Lisa sinna ka tomatikaste, salsa, koor ja pune või basiilik.
4. Hauta 15–20 minutit ehk kuni liha on pehme. Lisa nõrutatud penne ja sega läbi. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. Söö kohe!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee