Ahjutatrapuder pisikese peki ja pruuni sibulaga
Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 l Tatratang
2.5 l Kuum köögivilja- või lihapuljong
1.5 tl Sool
100 g Või
200 g Suituspekk
5 tk Keskmine sibul
3 spl Õli
SERVEERIMISEKS
Hapukoor või paks jogurt
Valmistamine
1. Kuumuta tatart 3–4 minutit võis, nii et see parajalt säriseb. Kalla ahjupotti või -vormi. Lisa kuum vesi ja sool, hästi pisikesteks tükkideks lõigatud pekk ning sega läbi.
2. Pane ahjupott 200-kraadisesse ahju ja küpseta u 30 minutit.
3. Koori ja haki sibulad ning prae pannil kuumas õlis mõõdukal kuumusel kuldpruuniks ja krõbedaks. Serveeri putru hapukoore ja krõbeda sibulaga.
Kommentaarid (0)