Gluteenivabad retseptid

Kartulisalat Västerbottensost juustu ja kapparitega 

Toidutare, 30. november 2015, 03:37

Kogus: viiele

Koostisosad
SALAT
800 g Kartulid (väikesed)
10 tk Porgand (väike)
100 g Suhkruhernes
1 jupike Porrulauk
1 sl Kapparid
2 dl Maitsestamata jogurt
150 g Riivitud Västerbottensost juust
1 tl Dijon sinep
1 tl Vedel mesi
1 suur punt Rohelist salatit
Sool
Must pipar

Valmistamine
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta ja jahuta. Keeda kergelt läbi värsked porgandid ja suhkruherned. Haki sibul. Sega maitsestamata jogurtiga riivitud juust, hakitud sibul, kapparid, sinep ja mesi. Maitsesta soola ja musta pipraga. Vala kaste köögiviljadele, sega kergelt läbi. Serveeri erinevatel salatilehtedel.