Küpsetised

Västerbottensost'iga juustupirukas 

Västerbottensost®, 30. november 2015, 04:21
 

Koostisosad
PÕHI
125 g Või
3 dl Nisujahu
1 sl Vesi
JUUSTUTÄIDIS
150 g Västerbottensost juust
3 tk Muna
1 dl Kohvikoor
150 g Kodujuust
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Sega põhja koostiosad ühtlaseks tainaks. Suru tainas pirukavormi põhjale ja äärtele, torka kahvliga põhja sisse mõned augud ja pane umbes tunniks külma.
2. Eelküpseta põhja 220°C juures umbes 10 minutit.
3. Täidise jaoks sega kanamunad, koor, kodujuust ja riivitud juust omavahel, maitsesta soola ja piparga. Vala täidis eelküpsetatud põhjale ja küpseta umbes 30 minutit , kuni pirukas muutub pealt kaunilt kuldkollaseks. Enne serveerimist lase jahtuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee