Gluteenivabad retseptid

Vokiroog veiseliha ja rooskapsaga 

Kristina Efert, 24. november 2015, 05:45
Vokiroog veiseliha ja rooskapsagaFoto: Triin Raa

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Veiselihalõiked
2 spl Maapähkliõli
300 g Veeranditeks lõigatud rooskapsas
2 spl Riisiäädikas
2 cm Ingverijupp riivitud
4 tk Küüslauguküüs riivitud
2 tk Peeneks hakitud punane tšilli
350 g Soba- ehk tatranuudlid
1 tk Roheline hakitud sibulavars
Sool
Must pipar
2 spl Sojakaste, gluteenivaba

Valmistamine
1. Kuumuta pannil õli, prae veiseliharibad kuldseks, maitsesta ning tõsta kõrvale. Prae pannil kergelt küüslauku, tšillit ja ingverit, lisa seejärel rooskapsad ja kuumuta need läbi.
2. Tõsta liha tagasi pannile, lisa sojakaste ja riisiäädikas ning kuumuta roog veel kord läbi. Serveeri keedetud tatranuudlitega ning puista peale tšillirõngaid ja rohelise sibula viile.