Kiudainerikkad toidud

Aasiapärane panniroog 

Angelica Udeküll, 23. november 2015 06:38
Aasiapärane panniroogFoto: Daisy Lappard

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g Kanafilee
80 g Suhkruherned
200 g Lillkapsaõisikud
2 tk Küüslauguküüs
90 g Suvikõrvits
90 g Paprika
1 spl Sojakaste
1 spl Laimimahl
1 spl Austrikaste
Praadimiseks õli

Valmistamine
1. Tükelda kanafilee ja haki köögiviljad.
2. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kanaliha.
3. Lisa hakitud küüslauk.
4. Lisa lillkapsaõisikud ning natukese aja pärast suvikõrvitsa- ja paprikaviilud.
5. Lisa pannile kastmed ja laimimahl.
6. Lase panniroal küpseda, kuni juurviljad on peaaegu pehmed, aga siiski veel krõmpsud.
7. Vahetult enne valmimist lisa pannile suhkruherned ja kuumuta veel mõni minut.
HEA TEADA!
Valmisroale võid puistata hakitud rohelist sibulat. Vürtsikust võid lisada tšilliga. Eriti hõlpsalt saad rooga maitsestada poes müüdavate valmissegudega, mida müüakse nii pulbri kui ka vedelikuna.