Kiudainerikkad toidud

Veisepada juurviljadega 

Angelica Udeküll, 23. november 2015, 04:29
Veisepada juurviljadega Daisy Lappard

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
120 g Pastinaak
100 g Porgand
80 g Naeris
1 tk Sibul
300 g Veisestrogonov
100 ml Puljong
Värske petersell
Must pipar
Praadimiseks õli

Valmistamine
1. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles veiseliha.
2. Viiluta sibul ja lisa veiseliha hulka.
3. Lisa puljong ja hauta rooga, kuni veiseliha on peaaegu pehme. Maitsesta segu musta pipraga.
4. Koori köögiviljad ja lõika väiksemaks.
5. Kui veiseliha on poolvalminud, lisa pannile köögiviljad.
6. Lase roal küpseda, kuni liha on valminud ja köögiviljad on peaaegu küpsenud.
7. Valmisrooga serveeri värske peterselliga, mille võid kas roale peale puistata või selle sisse segada.
Hea teada!
Mida väiksemad on köögiviljakuubikud, seda kiiremini need küpsevad. Soovi korral võid aga köögiviljad eraldi pannil pruunistada ja neid vähese puljongiga hautada ning hiljem valminud liha ja köögiviljad omavahel läbi segada. Naerise asemel võid lisada kaalikat, mis on iseloomult kaalikaga väga sarnane. Roas sobib kasutada nii köögivilja- kui ka veisepuljongit. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee