Koorene sealihapadaFoto: Daisy Lappard
Eesti köök
23. november 2015, 04:24

Koorene sealihapada

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Sealiharibad
Praadimiseks õli
0.5 tk Sibul
100 g Seened
4 tk Keedukartul
100 ml Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Keeda esmalt koorega kartulid.
2. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liharibad.
3. Haki sibul ja lisa pannile.
4. Haki soovi korral seened väiksemaks ja lisa pannile.
5. Koori keedetud kartulid ja lõika suured sektorid. Lisa kartulid pannile ja sega läbi.
6. Vala pannile koor ja hauta, kuni liha on pehmenenud ja kaste paksenenud. Maitsesta soola-pipraga.
HEA TEADA!
Eelista rammusamat koort, see pakseneb paremini kui kohvikoor. Seentest eelista võimalusel kukeseeni, mis sealihaga eriti hästi kokku passivad.