Maisi-vokiroogFoto: Daisy Lappard
Gluteenivabad retseptid
22. august 2016, 04:45

Maisi-vokiroog

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
10 tk Väike maisitõlvik
0.5 tk Punane paprika
5 cm Porrujupp
10 tk Suhkruhernes
0.5 tl Hakitud ingver
1 tk Küüslauguküüs
1 spl Õli
1 tl Kalakaste
2 spl Magus tšillikaste
Roheline sibul

Valmistamine
1. Haki ingver ja küüslauguküüs.
2. Viiluta paprika ja porru.
3. Kuumuta pannil õli ja selles esmalt ingver ning küüslauk.
4. Lisa paprika, porru ja minimais.
5. Lisa kalakaste ja tšillikaste ning kuumuta vokirooga, kuni juuviljad on poolpehmed ehk krõmpsuvad veel kergelt.
6. Serveerides puista roale rohelist sibulat.
HEA TEADA!
Minimaisi müüakse nii toorel, külmutatud kui ka konserveeritud kujul. Vokirooga sobivad need kõik, kuna minimais ei vaja valmimiseks pikka küpsetusaega. Vokiroa hulka võid lisada ka näiteks kanaliha või kala. Kui eelistad vürtsikaid roogi, lisa koos ingveri ja küüslauguga pannile ka värsket tšillikauna.