Mozzarella ja tšillipestoga täidetud kanafilee kookosekastmes
Gluteenivabad retseptid
23. november 2015, 04:16

Mozzarella ja tšillipestoga täidetud kanafilee kookosekastmes

Tšillipesto saad kõige lihtsamini siis, kui lisad rohelisele või punasele pestole peeneks hakitud tšillipipra – kohe on mõnus teravus tervele roale tagatud. Parim on segada pesto kokku ikka ise.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
20 minutit + ahjus 20–30 minutit

Koostisosad
4 tk Kanafilee
Santa Maria kivisool
Must pipar
1 dl Tšillipesto (1 dl pesto + 1 värske tšillipipar)
4 tk Mozzarella kirss
400 ml Santa Maria kookospiim
2 dl Santa Maria magusterav tšillikaste
Serveerimiseks keedetud riis või kartul

Valmistamine
1. Lõika igasse kanafileesse terava noaga sügav tasku. Maitsesta kanafileed soola ja pipraga, ka tasku seest.
2. Määri taskusse tšillipestot, torka sinna pooleks lõigatud mozzarella-pall ja kinnita tikuga. Lao ahjuvormi.
3. Sega omavahel kookospiim, tšillikaste ja ülejäänud pesto ning kalla vormi kanafileedele.
4. Küpseta 200-kraadises ahjus 20–30 minutit või kuni kanafileed on küpsed. Serveeri keedetud riisi või kartulitega.