Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
20 minutit + 30 minutit ahjus
Koostisosad
3 tk Muna
1 dl Pruun roosuhkur
1 tl Vanilliekstrakt
2 dl Kookospiim
1 dl Riisijahu
250 g Kivideta kirsid
1 peotäis Kookoshelbed
Kookosrasv vormide määrimiseks
Roosuhkur vormide ülepuistamiseks
SERVEERIMISEKS
Külm vahustatud kookospiim
Valmistamine
1. Määri küpsetusvormid kookosrasvaga ja puista üle mõne supilusikatäie roosuhkruga. Klopi munad roosuhkruga, sega hulka vanilliekstrakt, kookospiim ja riisijahu.
2. Jaga tainas madalamatesse, 10 cm läbimõõduga vormidesse ja pane igasse vormi võrdselt kirsse. Puista kõige peale kookoshelbeid ja küpseta 200 kraadi juures 20–30 minutit.
3. Kui soovid valmistada magustoitu suures ahjuvormis, pikenda küpsetusaega 10–15 minutit. Magustoit peab jääma seest tahe, kuid mitte kuiv. Serveeri külma vahustatud kookospiimaga.
Kommentaarid (0)