Tervislik sai jogurti, täisterajahu, kaerahelveste, seemnete ja õunaga küpseb mahlane ja hea. Päevalilleseemned võivad värvuda küpsedes sooda mõjul roheliseks, aga selles pole midagi ohtlikku.
Koostisosad
2 dl Kaerahelbed
2.5 dl Spelta- või nisujahu
2.5 dl Täisteraspelta- või nisujahu
0.5 dl Linaseemned
0.5 dl Päevalilleseemned
0.5 tl Sool
2 tl Söögisooda
1 tk Õun
1 spl Vedel mesi
4.5 dl Maitsestamata jogurt
Valmistamine
1 päts
1. Sega omavahel kuivained. Riivi õun ning sega mee ja jogurtiga, kalla kuivainete peale ja sega segamini.
2. Tõsta võiga määritud leivavormi ja küpseta 175 kraadi juures 30–35 minutit või kuni sai on läbi küpsenud
Kommentaarid (0)