Taimetoidu retseptid

Nuudlikotletid kõrvitsa ja juustuga 

Pille Enden, 19. oktoober 2015, 04:30
Nuudlikotletid kõrvitsa ja juustugaFoto: Jaan Heinmaa
Vahelduseks tavapärasele pastaroale võid valmistada nuudlitest krõbedad kotletid, saad ära kasutada ka järelejäänud keedunuudleid. Kõrvale passib värske salat.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
25 minutit + 10–15 minutit ahjus

Koostisosad
200 g Nuudlid
500 g Kõrvits
2 spl Õli
2 tk Muna
30 g Riivitud parmesani juust
6 spl Kodujuust
Hakitud pune
Sool
Must pipart
Praadimiseks õli

Valmistamine
1. Lõika kõrvits viiludeks, nirista peale õli ja küpseta 220-kraadises ahjus 10–15 minutit. Purusta kahvliga.
2. Keeda nuudlid al dente. Nõruta, vala üle külma veega ja jahuta. Sega hulka kõrvits, munad, riivjuust ja kodujuust.
3. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa hakitud pune. Vormi kotletid ja prae pannil õlis 6–7 minutit.