Gluteenivabad retseptid

Kala-brokolikotletid 

Pille Enden, 19. oktoober 2015, 04:11
Kala-brokolikotletid Jaan Heinmaa
Valgest kalast kotletid tulevad õrnad ja õhulised, olgu see kala siis koha, ahven või haug. Kiiremini ja soodsamalt saad kotletid poes müüdavast sügavkülmutatud kalamassist. Serveeri kartulipüree või riisiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g Valge kala filee
200 g Brokoliõisikud
2 tk Munavalged
2 dl Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
Till

Valmistamine
1. Auruta brokoliõisikuid 10 minutit, jahuta ja purusta kahvliga.
2. Lase kalafilee kaks korda läbi hakklihamasina. Lisa purustatud brokoli ja mikserda mass kohevaks. Lisa vähehaaval munavalged ja vahukoor ning maitseained.
3. Mikserda läbi. Vormi pihvid. Küpseta pannil või 225-kraadises ahjus 10 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee