Kapsa-kodujuustukotletidFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
19. oktoober 2015, 04:48

Kapsa-kodujuustukotletid

Kerge kotlet on kõige maitsvam kohe peale valmimist. Kaerakliid kotletis on tervislikumad kui jahu.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 kg Kapsas
3 tk Muna
5 spl Kodujuust
5 spl Kaerakliid või nisujahu
Riivitud muskaatpähkel
Hakitud till
Sool
Must pipar
Praadimiseks või või õli
KASTE
2 dl Hapukoor
2 spl Majonees
Hakitud till
Sool

Valmistamine
1. Lõika kapsas sektoriteks ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks, u 15 minutit. Nõruta, haki peeneks ja pigista kuivemaks.
2. Lisa munad, kodujuust, kaerakliid ja hakitud till. Maitsesta soolapipra ja muskaatpähkliga.
3. Vormi massist kotletid ja prae võis või õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri hapukoorekastmega.