Linnuliha retseptid

Kananagitsad kamaga 

Lia Virkus, 19. oktoober 2015, 04:46
Kananagitsad kamagaFoto: Jaan Heinmaa
Maitsvad suupisted lastele või kogu perele. Kamaga valmistatult saad kõigile tervislikud ampsud. On imehead mädarõikase dipikastmega.

Kogus: viiele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Kana (nahata) kintsuliha või -fille
1 dl Rukkikamajahu
Sool
80 g Riivitud parmesan
2 tk Muna
MÄDARÕIKAKASTE
1 dl Mädarõikamajonees
1 dl Hapukoor

Valmistamine
1. Pane ahi 225° juurde sooja.
2. Tükelda kanaliha suupärasteks tükkideks. Sega kamajahu taldrikul vähese soolaga. Klopi teises taldrikus lahti munad. Kolmandale taldrikule pane riivitud parmesan.
3. Veereta kanatükke kõigepealt jahus, siis kasta munasse ja siis
riivjuustu sisse.
4. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ühelt poolt 7–8 minutit. Pööra siis ümber ja küpseta
veel sama kaua, kuni nagitsad on pealt kuldpruunid ja krõbedad.
5. Sega kokku kaste ja serveeri koos nagitsatega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee