Gluteenivabad retseptid

Kohakebabid kodujuustukastmega 

Lia Virkus, 5. oktoober 2015, 04:24
KohakebabidFoto: Jaan Heinmaa
Imehead värskest valgest kalast kebabid, mida täiendab mõnusalt mädarõikane kodujuustukaste.

Koostisosad
500 g Haugi- või kohafilee
1 tl Sool
0.5 tk Hakitud porru
1 tk Muna
0.5 tl Sidrunipipar
0.25 tl Cayenne'i pipar
0.5 dl Hakitud till
0.5 dl Hakitud murulauk
Puidust grillitikud
0.5 dl Kohvikoor
MÄDARÕIKANE KODUJUUSTUKASTE
1 dl Kodujuust
1 dl Maitsestamata jogurt
1 dl Mädarõikamaitseline majonees
Värske hakitud till
1 tl Sidrunipipar

Valmistamine
10-12 tk
1. Tükelda kalafileed köögikombainis, maitsesta soolaga ja purusta hakkmassiks. Lisa ülejäänud ained, v.a till ja murulauk.
2. Sega ühtlaseks, lisa lusikaga segades ka hakitud ürdid ja vormi märgade kätega 10–12 piklikku kebabit. Torka puittikkude otsa.
3. Küpseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 225 kraadi juures 10–15 minutit või prae pannil ilma puitvarrasteta ja torka need pärast serveerides otsa. Sega kokku kastmeained ja serveeri koos kalaga.