Gluteenivabad retseptid

Lõhe kooreses brändikastmes 

Lia Virkus, 5. oktoober 2015, 04:18
Lõhe kooreses brändikastmesFoto: Jaan Heinmaa
Selline ahjuroog ei jäta külmaks kedagi, ei oma peret ega külalisi. Lastepere naudiks seda ilma brändi lisamiseta.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk Nahaga fileetükk
0.5 tk Sidrun
4 dl Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
Hakitud värske till
3 sl Brändi

Valmistamine
1. Maitsesta lõhefilee soola ja pipraga, tõsta ahjuvormi. Pigista sidrunist mahla peale.
2. Sega brändi vahukoorega ja kalla kalale, puista peale tilli.
3. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 20–30 minutit või kuni kala küps. Serveeri värskelt keedetud kartulite ja/või värske salatiga.