Pirni-banoffe väikese kiiksuga
Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 40-60 min
30 minutit + 30 minutit külmas
Koostisosad
PÕHI
300 g Digestive'i küpsised
100 g Sulatatud või
TÄIDIS
397 g Keedetud kondenspiim (1 purk)
250 g Rõõsk koor 35%
150 g Kreeka jogurt
4 tk Kompotipirn
Valmistamine
1. Vooderda lahtikäiv 24 cm läbimõõduga vormi põhi küpsetuspaberiga ja määri servad võiga. Purusta küpsised hästi peeneks ja sega sulavõiga. Vajuta küpsisepuru tihedalt vormi põhja ja paari sentimeetri kõrgusele äärtele.
2. Hoia pool tundi külmas.
3. Määri keedetud kondenspiim ettevaatlikult põhjale. Laota peale viilutatud pirnid. Vahusta vahukoor, sega Kreeka jogurtiga ja kata kook.
4. Riivi peale tumedat šokolaadi. Eemalda ettevaatlikult lahtikäiv vorm. Pane alusele ja kook on nautimiseks valmis.
Kommentaarid (0)