Kanada köök

Rohelise lehtkapsa pirukas 

Lia Virkus, 28. september 2015, 03:37
Rohekapsapirukas Jaan Heinmaa
Mõnus lisand kuuma glögi, tassi tee või klaasikese veini kõrvale. Serveeri pirukat leigena, et oleks kergem lõigata. Kogus 16 lõiku.

Koostisosad
250 g Pärmilehttainas
80 g Värske ribastatud rohekapsas
1 spl Oliiviõli
150 g Sinihallitusjuust
1 dl Hakitud pistaatsiapähklid
5 tk Kuivatatud aprikoosid

Valmistamine

1. Rulli tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõika noaga 1 cm kauguselt äärtest joon – nagu raam pirukale.
2. Kuumuta kapsaribasid mõni minut pannil õlis, laota tainale joonest sissepoole. Pudista juust kapsastele, samuti hakitud pähklid.
3. Küpseta pirukat ahjus 200 kraadi juures 15 minutit. Võta ahjust ja puista peale ribadeks lõigatud kuivatatud aprikoosid. Lase väheke jahtuda ja lõika 16 tükiks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee