Itaalia köök

Rikkalik tomatipitsa 

Epp Mihkels, 30. september 2015, 04:48
Rikkalik tomatipitsaFoto: Katrin Press
Erineva suuruse ja värviga tomatitest saab küpsetada väga mahlase ja lihtsa pitsa, mis maitseb aga ülihästi. Eriti mõnus tuleb pitsa magusaks küpsenud kodumaistest tomatitest, mis ahjus veelgi magusamaks muutuvad.

Koostisosad
200 g Pitsatainas
3 spl Marinara või muu tomatikaste
100 g Mozzarella
1 peotäis Punased kirsstomatid
2 tk Tavaline tomat
1 peotäis Tumedad Kumato kirsstomatid
Pitsamaitseaine või kirsstomat

Valmistamine
1 pitsa
1. Rulli või töötle tainas ca 26–30 cm läbimõõduga õhukeseks kettaks. Määri tainale tomatikaste. Puista seejärel peale tükkideks rebitud mozzarella.
2. Juustutükkide vahele säti tomativiilud ning poolitatud kirsstomatid. Puista peale pitsamaitseainet.
3. Libista pitsa pitsalabidaga eelkuumutatud 250-kraadisesse ahju pitsaplaadile.
4. Küpseta ca 5–6 minutit, kuni tainaääred on kuldpruunid. Kaunista värske punega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee