Koorene kanahautis õuntega
Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Kanakintsuliha
5 cm Porrujupp
1 tk Väike õun
1 tk Küüslauguküüs
2 dl Kanapuljong
2 dl Rõõsk koor 35%
4 cl Põltsamaa kulnde
Rosmariin
Õli
Valmistamine
1. Haki küüslauk ja porru.
2. Koori õun ja tükelda.
3. Tükelda kanaliha.
4. Kuumuta pannil õli ja selles küüslauk, rosmariin ning porru.
5. Lisa tükeldatud kana ja õun ning pruunista kiirelt.
6. Vala pannile vein ja kuumuta paar minutit.
7. Lisa puljong ja koor ning lase kastmel keema tõusta.
8. Keera kuumus maha ning lase kastmel mõõdukal kuumusel valmida, kuni liha on küps ja kaste paksenenud.
HEA TEADA!
Serveeri hautist ahjuköögiviljade või kuskussiga. Eelista hapukat õuna, mis annab kastmele värske nüansi.
Kommentaarid (0)